Fiatalító kezelés, amely segítségével letagadhatsz 10 évet

pexels-photo-167704

Az idő múlásával arcbőrünk szerkezete átalakul, veszít a rugalmasságából és ráncosodni kezd. Ez egy elkerülhetetlen folyamat, amellyel előbb-utóbb szembe kell néznünk. Alternatív megoldásként felmerülhet a plasztikai beavatkozás lehetősége, ám érdemes alaposan átgondolnunk, hogy ez valóban megéri-e a kockázatot. Műtétről lévén szó, nem csak nagy fájdalmakkal járhat, de a gyulladásokkal, a fertőzésveszéllyel és az esetleges komplikációkkal is számolnunk kell. Manapság egyre népszerűbbek a műtét nélküli szépészeti kezelések, amelyek során nem ejtenek sebeket a testünkön és nincs szükségünk felépülésre sem. Amerikában jelenleg az Ultheraphy elnevezésű eljárás vezeti a ranglistákat, ugyanis egy forradalmian új technológiával képes megfiatalítani a kinézetünket. A titok a mikro-fókuszált ultrahangokban rejlik, amelyek a szövetekbe jutva, újraaktiválják bőrünk biológiai funkcióit.

A szervezetünk a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős anyagokat idővel nem tudja olyan hatékonyan előállítani, mint korábban. Ezek közé tartozik a kollagén nevű fehérje is, amelynek mennyisége évente 1%-os csökkenést mutat. Ez által a bőrünk veszít az erejéből, megereszkedik és ráncossá válik. Az Ultherapy kezelés során alkalmazott ultrahang olyan magasra emeli a kötőszövet hőmérsékletét, hogy a benne található kollagén megsemmisül. Ennek hatására bőrünk újra termelni kezdi, ami tulajdonképpen az öngyógyító folyamat következménye.

A kezelést minden esetben egy alapos konzultáció előz meg. Ennek során egyeztethetjük az elvárásainkat a várható eredménnyel és ekkor kerül kivizsgálásra a probléma is. Az Ultherapy-val számos terület kezelhető, így a dekoltázs, a nyak és tulajdonképpen az egész arc felülete: az alsó és felső szemhéj, a homlok, az áll és az orca rész is. A bőr tűhegynyi pontossággal kerül stimulálásra először 4,5 mm, majd 3 mm, végül 1,5 mm mélységben. A kezelendő felület nagyságától függően a kezelés 1,5-2,5 órát vehet igénybe. Mellékhatásként csak egy enyhe bőrpírral kell számolnunk, ami tapasztalatok szerint rövid időn belül – kb. 1 óra alatt – elmúlik. Ezt követően a 60-90 napig terjedő regenerálódási időszakban indul be újra a kollagén termelődése.

Az eljárás kizárólag az amerikai Ulthera cég által kifejlesztett készülék által lehet eredményes. Hatása teljesen biztonságos és orvosilag igazolt, amelyet az FDA (Food and Drug Administration) hatóság által kiállított tanúsítvánnyal igazol. Manapság sok helyen találkozhatunk utánzatokkal, de ha meg akarjuk kímélni magunkat a felesleges pénzkidobástól, jobban tesszük, ha az eredeti készüléket használó cégeket keressük fel. Ilyen például a SolenneMed Esztétikai Központ is, amely elsőként vezette be Magyarországon az Ultherapy-t, és ami jelenleg a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a hazai piacon.

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *