Ismerd meg az Ex Libris könyvpecséteket

almodozo5-1.jpg

A TintaPrint StempliShop oldalán rengeteg jópofa pecsétet találhatsz, amik papírra nyomva különféle figurákat, motívumokat, monogramokat, ünnepekhez köthető jókívánságokat és egyéb különleges mintákat formálnak. Az én szívembe az Ex Libris pecsétjeikkel lopták be magukat, melyek célzottan arra lettek kitalálva, hogy meg lehessen jelölni velük a kölcsön adott könyveket – így elkerülhető, hogy a galád személyek elkobozzák őket. :)

Az Ex Libris kifejezés azt jelenti, hogy “könyveiből, könyvei közül való” és eredetileg sokszorosított eljárással készített papírlap volt, melyet a könyvek kötéstáblájának belső oldalára ragasztottak azzal a céllal, hogy a könyv hovatartozását dokumentálják vele – írja a magyarexlibris.hu. A TintaPrint tulajdonképpen ugyanezzel a funkcióval kínálja a pecséteket, melyeket egyedi grafikával készítenek és kérésre akár saját névvel is ellátják őket, hogy valóban személyre szabottak legyenek.

A mintákkal kapcsolatban rendkívül rugalmasak és szinte bármilyen kérésnek eleget tudnak tenni. Például nem gond, ha a pecséten egy hosszabb nevet, saját kézírást vagy rajzot szeretnél megjeleníttetni és igény esetén arra is van lehetőséged, hogy egyéni grafikát készíttess velük. Ebben az esetben az info@paginagaleria.hu e-mail címen kell felvenned velük a kapcsolatot és egy képet kell csatolnod az üzenetedhez, amin jól látható az általad kiválasztott minta, motívum, forma.

Ha az oldalon jársz, érdemes alaposabban szemügyre venned a kínálatot, ugyanis a pecséteken kívül más különlegességet is lehet kapni náluk, például kreatív falmatricáka, arany tükörfóliákatszemélyre szabott esküvői meghívókatkarácsonyi csomagolópapírt,  ajándékkísérő kártyacsomagot,  kávé és süti stencilek.

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *