Adventi naptár CUCC papírzsákból

cuccadvent2

Nemsokára itt a december 1-je, amikor ismét el lehet kezdeni számolgatni a napokat Karácsonyig. Hogy kicsit izgalmasabb legyen a várakozás, ajándékokkal is meglepheted a párodat, a gyermekedet vagy akár saját magadat is. Ha nincs ötleted, hogy mibe tedd a meglepetéseket, akkor erre a célra használhatsz sima papírzsákokat is, melyeket a különböző dekorációs festékekkel, filcekkel szépen kidíszítve vagy feliratozva személyre tudsz szabni. (Kép forrása: Cucc papírzsák)

Ha úgy érzed, hogy nincs elég időd, türelmed vagy kézügyességed ehhez, akkor készen is megveheted például a CUCC papírzsákból készülő adventi naptárt, ami abszolút kell-kategóriás termék. A mintás papírzsákok megálmodója Magony Ági, ő pedig Instagramon találkozott először az ötlettel, ami állítása szerint szerelem volt első látásra. – írja a maison.blog.hu. Ezt követően hamar megszületett benne az elhatározás, hogy belevág a papírzsákok gyártásába, aminek eredményeképp jött létre a CUCC.

Ha körbenézel a weboldalon, láthatod, hogy a zsákok egytől egyig egyedi darabok, ugyanis stencil és akrilfesték segítségével ő maga találja ki a mintákat – akár ünnepi alkalmakra is. Áginak megvan a saját letisztult, minimalista – többnyire fekete-fehér – stílusa, így a papírzsákokról is ez köszön vissza. A CUCC-ok között adventi naptárnak való papírzsákokat is találsz, amihez 24 db egyedi tervezésű számos matricát, facsipeszeket és egy fekete-fehér csíkozású pékzsineget is kapsz, hogy te magad tudd összeállítani az ajándékok csomagolását. Ha te is szeretnél ilyet, akkor itt tudod megrendelni.

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *