Valentin napi ajándékötletek

A Valentin nappal kapcsolatban a mai napig eltérően oszlanak meg a vélemények. Vannak, akik ugyanolyan ünnepnek tartják, mint a többit és vannak olyanok is, akik számára a február 14-e csupán 24 óra hiteltelen ömlengés. Ha muszáj volna, én ez utóbbi kategóriába sorolnám magam, már csak azért is, mert nem szeretem a kötelező ajándékozást és úgy gondolom, hogy ha spontán szerzünk örömet a másiknak, akkor a figyelmesség őszintébben nyilvánulhat meg. Természetesen, ha a szeretet egész évben jelen van köztünk és nem csak a szerelmesek napján imádjuk egymást, akkor nem hazudtoljuk meg magunkat, ha esetleg meglepetéssel készülünk. Ez alkalomból összeszedtem néhány jópofa apróságot, mellyel bármikor – akár Valentin napkor is – meglephetjük a párunkat.

Kirakós fénykép fakockákból

Válassz egy jól sikerült közös képet vagy csinálj magadról egyet, ahogy puszit dobsz vagy szív alakú lufit tartasz a kezedben. Légy kreatív! 🙂 Ha megvan a fotó, akkor vágd fel 1 cm x 1 cm nagyságú darabokra és ragaszd fel őket kis fakockákra.

painted-blue-box-ehow

Kirakós fénykép fa spatulákból

A képet nem csak fakockákra lehet ragasztani, hanem fa spatulákra is. Ez esetben van hely arra is, hogy a hátoldalukra írj néhány kedves, vicces vagy szerelmes szót.

d38e9cb3274927764076e2f711f9fa51

Szerelmes jenga

Igazán kreatív ötlet, ha a Jenga nevű játék fakockáira egyenként felírod, hogy miért szereted a párodat. Az egyes darabok akár kuponként is szolgálhatnak, ez esetben apró figyelmességeket írj rájuk pl. érzéki masszázs, reggeli az ágyban, egy kívánság teljesítése stb.

file-2017-2-7_132523

“Ezt szeretem benned” cetlik

Azt, hogy mit szeretsz a párodban, akár sima cetlikre is felírhatok, amiket aztán összefűzhetsz egy kulcstartó gyűrűre. Hogy a papírfecniket tartósabbá varázsold, érdemes laminálógépet használnod.

30d75d3e7361189e3bb652748bffdad4

“Szeretlek” képsorozat

Ehhez nincs más dolgod, mint hogy egy vicces képsorozatot csinálj magadról pl. ahogy “szeretlek” feliratú papírt tartasz a kezedben, majd utána küldesz egy csókot a kezeddel. Minél több pillanatfotóban áll a sorozat, annál jobb. Nyomtasd ki őket és ragaszd fel papírra. A szerelmednek csak végig kell pörgetnie az ujjával a képeket és máris megkapja az üzenetet. 🙂

nicolemlakar_cs_vday2015_0391

Kedveskedő borítékok

Abszolút egyéni, hogy te mit rejtesz a kedveskedő borítékokba. Lehetnek képek, üzenetek, idézetek, emlékek vagy bármi más, amivel vidámságot csempészhetsz a párod szívébe.

ahr0ccuzqsuyriuyrjiuynauymxvz3nwb3quy29tjtjglwfuthdobddfznzrjtjgvkuyyvjhvkvnt0klmkzbqufbqufbqvzwcyuyrnj5bmlkwldwuehnjtjgcze2mdalmkzpcgvujtjcv2hlbiuyqmvudmvsb3bljtjcbgv0dgvycy5wbmc

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *