2018-as szerelmes naptár

Az ünnepek engem rendszerint nehéz feladat elé állítanak, ugyanis kész tortúra kitalálnom, hogy mit adjak ajándékba. Családon belül mi nem szoktunk drága dolgokat venni, hiszen úgysem az a lényeg, hogy mit adunk, hanem az, hogy gondoltunk a másikra és szántunk rá időt, hogy valami olyat adjunk, amivel tudjuk, hogy örömet okozunk. Ez fokozottabban igaz akkor, amikor a párommal ajándékozzuk meg egymást. Mivel hozzám hasonlóan ő is kreatív beállítottságú és szeret kitalálni, megvalósítani dolgokat, ezért úgy alakult, hogy az ajándékokat többnyire nem vesszük, hanem saját kezűleg készítjük. Ez által sokkal személyesebbé és értékesebbé válnak számunkra, hiszen tudjuk, hogy a másik beletette a szívét-lelkét. 

A páromnak október 15-én van a születésnapja, úgyhogy ismét elő kellett rukkolnom egy ötlettel. Persze amikor nagyon akarom, akkor úgysem jön az ihlet, úgyhogy igyekeztem nem rápörögni túlságosan a dologra. Mivel folyamatosan ott motoszkált a fejemben, nyitott szemmel jártam-keltem. Így sikerült rálelnem egy díszíthető naptárra a Lidl-ben, ami rögtön megtetszett, ugyanis minden lapjára bele lehetett illeszteni egy-egy fotót. Ráadásul vastag, fekete színű kartonpapírból készült, ami nagyon elegánssá tette.

Akkor már tudtam, hogy ezt fogom adni neki, csak még azt kellett kitalálnom, hogy milyen képeket tegyek bele. Tök jó lett volna, ha a különböző évszakban készült képeinket tudtam volna belerakni, de sajnos nem fordítottunk elég figyelmet arra, hogy minden hónapban szelfiket gyártsunk. 🙂 (Nagy hiba volt. 😀 ) Tematika nélkül meg nem akartam beleszórni a fotókat, hogy például csak a nyaralásos képek legyenek benne, mert szerintem az hülyén nézett volna ki. Szóval kellett egy másik ötlet is.

Akkor találtam ki, hogy a “belevalókat” én fogom gyártani, amik kis, jegyzetelésre alkalmas papírok lesznek. A lapok aljára pedig kerestem szerelemmel kapcsolatos idézeteket, ezeket kicsit átfogalmaztam és személyre szabtam. Végül pedig hagytam egy résnyi helyet a tavaly ilyenkor történt eseményeknek. Én megrögzött “élmény gyűjtő” vagyok, szeretem ledokumentálni, hogy mikor mi történt, mert tudom, hogy mekkora értéket jelent majd ez sok-sok év múlva. Szóval én erre a részre a randijainkat írtam rá, hogy melyik hónapban hol voltunk és mit csináltunk.

Végül pedig a kis papírokat beleillesztettem a naptárba és papír ragasztóval rá is ragasztottak őket, hogy véletlenül se szökjenek ki a sarkok az illesztésből. Ha le szeretnéd tölteni a lapokat, akkor azt a letöltés gombra kattintva teheted meg. Kétféle variácót készítettem, az egyiken csak a jegyzet vonalai, illetve az idézeteket szerepelnek, a másikon pedig rajta hagytam a “tavaly ilyenkor” részt is azok számára, akik hozzám hasonlóan tudnak oda mit írni.

1.variáció: Letöltés

2.variáció: Letöltés

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *