Férfi útmutató magamtól magamnak

A minap rábukkantam egy 2014.11.28-án írt levélre, amit én írtam a jövőbeli énemnek arról, hogy milyen férfit szeretnék magam mellé. Nagyon meglepődtem, ugyanis egyáltalán nem rémlett, hogy ilyet írtam volna. Mindenesetre nagyokat mosolyogtam rajta. Bár már nem emlékszem a részletekre, de a hangvétele alapján azt gyanítom, hogy egy csalódás után születhetett meg az iromány. 😀 Azóta már mellém szegődött a szerelem András formájában , akire egyébként teljesen ráillenek az általam megfogalmazott pontok. Ez is bizonyíték arra, hogy fontos megfogalmaznunk a vágyainkat, hiszen csak ez által képes mozgásba lendülni az Univerzum, hogy elhozza nekünk azt, amire vágyunk.

Íme a levél: 

“Csak és kizárólag olyan férfival leszek együtt, akivel minden könnyű. Ez alatt értendő, hogy nincs felesége, gyereke, barátnője, nem lakik messze és nincs semmilyen olyan kifogás, probléma, gond, ami miatt nem vagy csak nagy küzdelmek árán jövünk össze. A szimpátia már a kezdetektől kölcsönös, nem kell túlagyalnom, hogy mit miért tesz, vagy éppen nem tesz. Sőt egyáltalán nem kell gondolkodnom, mert ugyanolyan a szemléletmódunk és hasonló ritmusban élünk. 

Nem teszetosza, nem vár a sült galambra, hanem határozott és tudja, hogy mit akar az élettől. Éppen ezért, ha egy nő tetszik neki, akkor egyértelműen a tudtára adja, nem pedig célozgat, és azt várja, hogy a nő kezdeményezzen. Továbbá nem szeretnék magányos farkasokat, távolságtartó művészlelkeket és semmilyen ehhez hasonló lelkületű férfiakat, akiknek fejtegetni kell a gondolat- és/vagy érzelmi világát. 

Legyen felettébb udvarias, kedves, halmozzon el bókokkal és figyeljen oda rám. Hordozzon a tenyerén, legyenek kreatív ötletei arra vonatkozóan, hogy hogyan vegyen le a lábamról. Nő szeretnék lenni mellette, lehessen rá számítani bármikor, bárhol. Mindig én legyek neki az első. Minden más esetben az agyamat alaphelyzetbe állítom és haladok tovább az utamon és nem fordulok be abba az elágazásba. Arra gondolok, hogy a jó Isten biztos, hogy valami/valaki sokkal jobbat tartogat a számomra.”

2014.11.28.

Hát, ezen még mindig jót derülök! 

Te szoktál magadnak írni levelet? Ha igen, mivel kapcsolatban? Volt már, hogy beteljesült az, amit leírtál?

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *