Ezek a kedvenc sorozataim

Kevés olyan sorozat van, ami teljesen magába tud szippantani, de az elmúlt egy-két évben azért volt néhány, amit a szívembe zártam. 🙂

Gossip Girl: Chuck és Blair szerelmi szála köré font történet abszolút favorit volt számomra. Bár a fiatal csilliárdosok élete messze elérhetetlen az olyan civil emberek számára, mint amilyen én is vagyok, de ettől függetlenül élvezetes volt betekintést nyerni ebbe a luxussal átitatott világba. És persze mindvégig ott volt a fejemben az égető kérdés, hogy vajon melyik szereplő lehet a híres-nevezetes Gossip Girl? Az ezzel kapcsolatos csattanó is nagyon ütős volt a sorozat végén, ami miatt már megérte megnézni. 

Magyar cím: A pletykafészek

A sorozat 6. évad után 2012-ben sajnos végetért.

The Royals: Nagy örömömre szolgált a fiktív angol uralkodócsalád történetéről szóló sorozat felfedezése is, ami szintén egy “se veled se nélküled” szerelmi kapcsolat köré épül. A karakterek szórakoztatóak és ami talán ennél is fontosabb szerethetőek. Az események soha nem voltak unalmasak, még akkor sem, ha tudtam előre, hogy mi fog történni. Ahhoz képest, hogy a nővérem ajánlására csak nagy nehezen álltam neki nézni, a végén már alig bírtam abbahagyni.

Magyar cím:

A sorozat jelenleg a 4. évadnál tart.

Game of Thrones: A sokak által istenített ominózus sorozat sokáig kimaradt az életemből és csak 2016-ban kezdtem el nézni az első évadot. Az elején elég kusza volt minden, aztán kb. 10 rész után elkezdett összeállni a kép, hogy ki kicsoda és milyen kapcsolatban áll a többiekkel. Az események mindig meg tudtak hökkenteni, ami abból adódott, hogy soha nem tudtam, melyik főszereplő hal meg és melyik marad életben.

Magyar cím: Trónok harca

A sorozatnak jövőre lesz a 9. évada, ami sajnos az utolsó lesz.

Westworld: Csak nem olyan rég ajánlották a figyelmünkbe ezt a sorozatot, mondván, hogy nagyon jó és nekünk is látnunk kell.  Csak annyit tudtunk róla, hogy a robotok, illetve a mesterséges intelligencia a történet témája. Őszintén szólva kicsit másra számítottam és az elején vegyes érzelmekkel fogadtam az eseményláncolatot, de végül sikerült megszeretnem a karaktereket. Mint utóbb kiderült Christopher Nolan testvére a sorozat rendezője, ami nálam plusz pontot jelent.

Magyar cím:

A sorozatnak eddig 2 évada került vetítésre, a harmadik 2020-ra várható.

Kapcsolódó bejegyzések:

Hozzászólás

Az e-mail cím nem lesz közzétéve. Kötelező mezők *